Lock Beveiligingen

In 1997 werd de vraag om woningen mechanisch te beveiligen zo groot, dat vanuit het aannemersbedrijf Lusing het bedrijf Lock Beveiligingen werd gesticht.

Geheel gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van mechanische beveiligingen, sluitsystemen met ook een eigen sleutellijn. Tevens 24 uur bereikbaar voor het aanbrengen van noodvoorzieningen bij inbraak.

U kunt bij ons ook een woning laten keuren. Lock Beveiligingen is hiervoor gecertificeerd. Een keuring kan tevens bij uw verzekeraar een premievermindering opleveren en belangrijker: ongenodigde gasten buiten de deur houden.

pkvw.jpgBij het opleveren van een bestaande woning kan tevens een certificaat van "Politie Keurmerk Veilig Wonen" worden verstrekt.

Ook Lock Beveiligingen is gezamelijk gehuisvest met het Aannemersbedrijf en Schildersbedrijf onder 1 dak op de Mercatorweg 65 te Arnhem. Hierbij geldt ook dat de grote kracht is: korte lijnen met communicatie en het kunnen uitvoeren en begeleiden van een werk van a tot z met eigen expertise en kundig personeel.

 

design by Dacon